Artikler » Windows 11 julkaistaan 5. lokakuuta 2021 - valmistaudu nyt

Windows 11 julkaistaan 5. lokakuuta 2021 - valmistaudu nyt

Windows 11 julkaistaan 5. lokakuuta 2021 - valmistaudu nyt last ned

Siitä on nyt kuusi vuotta, kun Windows 10 julkaistiin heinäkuun 2015 lopussa. Sen jälkeen on tapahtunut paljon, ja pienet päivitykset (erityisesti viime aikoina) ovat vihjailleet, että jotain aivan uutta saattaa olla tulossa. Nyt Microsoft on vihdoin julkistanut uusimman käyttöjärjestelmänsä, joka julkaistaan lokakuun alussa 2021.

Seuraavissa osioissa tarkastelemme joitain jännittäviä uusia ominaisuuksia ja ominaisuuksia, joita voit odottaa päivityksen ilmestymisen jälkeen. Siellä on myös selitys siitä, kuinka saada uusin päivitys lataamalla Microsoftin oma päivitystyökalu, johon meillä on myös linkki.

Mitä voit odottaa tältä uudelta käyttöjärjestelmältä?

Nykyinen tietokoneesi saa muotoilupäivityksen, jossa on pyöristetyt reunat ja läpinäkyvät valikot, jotka näyttävät tyylikkäiltä. Tämä ulottuu myös aloitusvalikkoon, jota voidaan mukauttaa asentamalla widgetit tarpeidesi mukaan. Lisäksi valikoihin sisältyy paljon pieniä animaatioita, mikä tekee käyttäjäkokemuksesta erittäin intuitiivisen.

Windows 11 on myös optimoitu toimimaan Microsoft Teamsin kanssa mahdollisimman sujuvasti, joten et kokene yhtä suuria laadun vaihteluita puhuessasi (tietysti edelleen riippuen ulkoisista määräyksistä, kuten Internet -yhteys jne.).

Siellä on myös napsautusjärjestelmä, jonka avulla voit kiinnittää ikkunasi tiettyihin näytön alueisiin ilman, että sinun on säädettävä niiden kokoa myöhemmin.

Uudessa Windows-versiossa on myös selkeämpää käyttää sisäänrakennettua selainta, Microsoft Edgeä, Microsoftin omaa Internet-selainta, joka korvasi vuoden 2015 jälkeen Internet Explorerin. Uusien valikoiden ja widgetien ohella on järkevää käyttää Edgeä, jonka käyttö on myös nopeutunut.

Järjestelmävaatimukset, jotka tietokoneesi on täytettävä voidakseen käyttää Windows 11 -käyttöjärjestelmää

Microsoft on julkaissut luettelon järjestelmän vähimmäisvaatimuksista, joka näyttää tältä:

  • Prosessori ? 1 GHz (tai enemmän), jossa on vähintään 2 ydintä 64-bittisessä suorittimessa.
  • Muisti ? 4 Gt RAM -muistia.
  • Tallennustila ? 64+ Gt.
  • Järjestelmän laiteohjelmisto ? UEFI.
  • TPM ? Trusted Platform Module v. 2.0.
  • Näytönohjain ? Yhteensopiva Direct X 12: n tai uudemman kanssa.
  • Näyttö ? HD -näyttö (720p) yli 9 ”.
  • Internet -yhteys ? Microsoft -tili ja Internet -yhteys vaaditaan.
  • Voit päivittää Windows 11: een vain laitteesta, jossa on Windows 10, versio 2004 tai uudempi.

Miten palaan Windowsin aiempaan versioon?

Useimmissa tapauksissa on aina mahdollista palata aiempaan Windows -versioon, jos jostain syystä pettyisi tai turhautuisi uuteen.

Kun Windows 10 lanseerattiin, oli mahdollista vaihtaa takaisin aiempaan versioon kymmenen päivän kuluessa, kuten he myös kuvaavat tällä sivulla otsikon "Palaa edelliseen Windows -versioon" alla.

Ei ole vielä virallista ilmoitusta, mutta on mahdollista, että Windows 11 päätyy samaan malliin - joten odota virallisia lausuntoja mahdollisuudesta vaihtaa takaisin aiempaan käyttöjärjestelmään, jos olet edelleen epävarma tai ei, sinun pitäisi asentaa tämä uusi versio.

Käyttöjärjestelmä, joka keskittyy pelaajiin ja pelikokemuksiin

Uuden ja päivitetyn Microsoft -myymälän avulla on vielä helpompaa löytää uusia, jännittäviä pelejä, jotka voidaan ladata Microsoft -tilisi kautta.

Monet valitsevat Windows -tietokoneen ensisijaiseksi peliasemakseen, koska tätä käyttöjärjestelmää on yleensä helpompi kehittää materiaalia varten, minkä vuoksi monien pelien Mac -versioita ei useinkaan ole saatavilla.

Kun asennat Windows 11: n (niin kauan kuin täytät vaatimukset), keskitytään juuri ihmisiin, jotka käyttävät tietokoneitaan pelaamiseen.

Siksi uusi snap-layout-järjestelmä on myös & aring; erityisen hyödyllinen, koska se helpottaa musiikin tai Internet -selaimen pelaamista pelisi vieressä, jos sinulla on vain yksi näyttö pelattavaksi. Tai jos sinulla on onni saada kaksi näyttöä, voit käyttää näytön ulkopuolella paljon ikkunoita auki - vedä ikkuna haluamaasi tilaan ja ikkuna napsahtaa paikalleen ja samaan aikaan tarjoaa tilaa kaikille muille avattaville ikkunoille.

Pelit, jotka näyttävät erityisen hyviltä uudessa käyttöjärjestelmässä

Uudet järjestelmät on luotu toimimaan hyvin paineen alla - ja niiden on tarkoitus tuottaa hyviä ja vakaita tuloksia. Siksi olemme valinneet alla kaksi täysin uutta peliä, jotka voivat joskus aiheuttaa tietokoneesi ylikuumenemisen ja pysyä perässä (huomaa, että tietysti laitteistolla on aina rajoituksia, joten tarkista, vastaako tietokoneesi julkaiseman standardin kustantaja).

Uusi maailma on uusi maailma - ja aivan uusi peli, jonka on kehittänyt valtava, maailmanlaajuinen yritys Amazon. Peliä on hypetetty monien vuosien ajan, ja monet ovat odottaneet pelin tuloa, sillä MMORPG -kohtausta on pitkään hallinnut World of Warcraft (jonka Final Fantasy XIV on nyt työntänyt pois tikulta), ja nyt se on näyttää siltä, että Uusi maailma voi olla nousemassa ylös näiden kahden jättiläisen jälkeen. Joka tapauksessa he rikkoivat Steamin eniten pelattuja pelejä vuonna 2021 ensimmäisen pelipäivän jälkeen.

Kena: Bridge of Spirits on visuaalinen tarinankerronta, joka näyttää siltä kuin se olisi tehty Disney -elokuvabudjetilla. Hahmot ovat kauniisti animoituja ja tarina tarttuu sinuun heti siitä hetkestä, kun astut maailmaan. Työskentelet nuorena henkiohjaajana, jonka on yritettävä rauhoittaa henkiä, jotta he voivat siirtyä seuraavaan maailmaan. Mutta henget ovat hapan ja tulehtuneet; jokin asia on vallannut heidät, ja nyt sinun on varmistettava, ettei heille, itsellesi ja kotimaallesi tapahdu mitään.

Miten voin ladata / asentaa uuden Windows 11: n tietokoneelleni?

Myöhemmin artikkelissa voit lukea jotain erityisistä järjestelmävaatimuksista, jotka tietokoneesi on ainakin sisällettävä, jotta voit käyttää Windows 11 -käyttöjärjestelmää. Jos sinulla on pienintäkään epäilystä siitä, kykeneekö tietokoneesi laitteisto tukemaan uutta käyttöjärjestelmää, voit lukea Microsoftin sivulta kuinka ladata, asentaa ja käyttää niiden diagnostiikkatyökalua, joka jopa menee sisään ja tutkii tietokoneen osia.

Sinä vain mennä Microsoftin oma verkkosivusto täällä ja klikkaa "Lataa PC Health Check App", sitten vain ladata ohjelman ja sitten saada selkeä, pieni valikko, joka näyttää teille jotain, mitä sinun täytyy olla tietoinen. Tässä on myös mahdollisuus skannata järjestelmäsi nähdäksesi, onko sinun tarpeen vaihtaa laitteiston osia.

Tämän työkalun käytön jälkeen saat ilmaisen päivityksen Windows 11 -käyttöjärjestelmään niin kauan kuin käytät Windows 10 -yhteensopivaa laitteistotietokonetta.

Screenshot: