Artikler » Viisi parasta musiikkipalvelua

Viisi parasta musiikkipalvelua

Viisi parasta musiikkipalvelua last ned

Musiikin suoratoistosta on tullut yleistä, ja siksi on tullut erilaisia musiikkipalveluita, ja oikean löytäminen voi olla vaikeaa. Siksi tarkastelemme alla olevien suosituimpien suoratoistopalvelujen etuja ja haittoja.

1. Spotify

Spotify on markkinoiden suosituin musiikkipalvelu, ja siihen on hyviä syitä. Ensinnäkin, voit kuunnella Spotifyn valtavaa kirjastoa ilmaiseksi, jos voit elää vähän mainontaa välillä, ja jos et voi, Spotifyllä on houkutteleva liittymähinta, joka tarjoaa korkeamman äänenlaadun ja tekee palvelusta mainonnan ilmaiseksi. Toiseksi Spotify on todennäköisesti nopein palvelu uusien artistien ja kuumimpien albumien lisäämiseen.

2. YouTube-musiikki

YouTube Music on suhteellisen uusi palvelu, ja siinä on joukko ainutlaatuisia ominaisuuksia, joiden avulla tämä palvelu voi kilpailla jättiläisten, kuten Spotify, kanssa. YouTube Music -sovelluksella sinulla on valtava kirjasto, jota Spotify ei voi aina verrata. YouTube-musiikki käyttää YouTuben valtavasta musiikkikirjastosta, josta löydät usein harvinaisia ja ei välttämättä suosittuja kappaleita. Jos olet kiinnostunut vanhemmista kappaleista, joita ei aina ole saatavilla, voit varmasti löytää ne YouTube-musiikista. Lisäksi palvelulla on myös erinomainen laatu ja mobiilisovellus on myös erinomaisesti kehitetty ja laatu on epäilemättä ollut ensisijainen tavoite.

3. Telmore-musiikki

Telmore Music on samannimisen tanskalaisen teleyrityksen tarjoama musiikkipalvelu. Telmore Music on ilmeisin, jos sinulla on jo matkapuhelinliittymä Telmore-palvelun kanssa. Tällä palvelulla on suuri musiikkikirjasto, mutta siitä puuttuu nykyaikaisia standardeja ja odotuksia, kuten podcastit ja parempi äänenlaatu. Telmore Musicin mobiilisovellus ei myöskään ole juhlittava, se pilkotaan usein ja on toisinaan hidasta ja pysähtyy lisäämällä kappaleen soittolistajonoon. Telmore on itse luonut melko pinnalliset soittolistat, eikä niitä voida verrata Spotifyn henkilökohtaisempiin ja yksityiskohtaisempiin soittolistoihin. Telmore Music on kuitenkin hyvä vaihtoehto, jos olet jo Telmore-asiakas ja haluat pääsyn suosituimpiin kappaleisiin.

4. YouSee Music

YouSee Music on hyvin samanlainen kuin Telmore Music, koska tämä palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti ihmisille, jotka ovat jo tilanneet matkaviestinyrityksen YouSee. YouSee Music on erinomainen vaihtoehto, jos haluat helposti käyttää 60 miljoonaa kappaletta, ja se on erittäin suositeltava, koska äänenlaatu on myös yksi markkinoiden parhaimmista. YouSee Music tuntuu myös hieman henkilökohtaisemmalta, koska on selvästi enemmän keskitytty luomaan ainutlaatuisia soittolistoja, jotka tarjoavat melko ainutlaatuisen ilmapiirin meille kuuntelijoille.

5. Vuorovesi

Tidal on yksi markkinoiden vanhimmista musiikkipalveluista, mutta sitä ei ole todella murtautunut läpi Tanskan. Mutta sen ei pitäisi pelottaa sinua kokeilemaan palvelua. Tidal on vuosien mittaan asunut korkealle siihen tosiasiaan, että tämä musiikkipalvelu tarjoaa ehdottoman parhaan laadun suoratoiston kautta. Tidalilla on aiemmin ollut yksinoikeussopimuksia suurten taiteilijoiden, kuten Taylor Swiftin, kanssa, joten Tidal oli ainoa vaihtoehto, jos halusit kuulla hänen musiikkiaan. Vuosien mittaan yksinoikeussopimuksista on tullut vähemmän merkityksellisiä, ja vain korkea laatu antaa Tidalille ainutlaatuisen paikan markkinoilla.