Artikler » Opas: Minkä pelikonsolin minun pitäisi valita?

Opas: Minkä pelikonsolin minun pitäisi valita?

Opas: Minkä pelikonsolin minun pitäisi valita? last ned

Aamulla sinulla oli vain muutama pelikonsoli, joista valita. Useimmiten valinta oli joko Segasin, Nintendoksen tai Atarin pelikonsolin välillä, ja näillä tuotemerkeillä oli vain yksi pelikonsoli kerrallaan. Nyt maailma on erilainen ja voit valita kourallisesta eri tuotemerkistä, joilla kaikilla on samanaikaisesti liikkeessä useita pelikonsolia. Siksi voi myös olla vaikeaa valita haluamasi pelikonsoli. Alla on opas suosituimmista vaihtoehdoista. Pelikokemusta ei kuitenkaan tee pelkästään pelikonsoli - tältä sivulta löydät lisää vaihtoehtoja pelikokemuksen parantamiseksi.

Eri pelikonsolit ja niiden vaihtoehdot

Playstation 4 Pro - on tällä hetkellä suosituin ja eniten käytetty konsoli, jos mukana on myös hänen pikkuveli Playstation 4. Playstation 4 Pro on visuaalisesti jotain parasta. 4K-vaihtoehdolla kuva näyttää kristallinkirkkaalta ja tässä 4K-kuvassa voit pelata parhaita pelejä tällä hetkellä. Playstationillä on luultavasti suurin, ajantasainen kasa yksinoikeudella pelattavia pelejä, jotka lasketaan esimerkiksi. Sodan jumala, Hämähäkkimies, Horizon Zero Dawn ja Uncharted -sarja.

Xbox One X - on lähin kilpailija Playstation 4 Prolle ja on myös pikkuvelen Xbox One -päivityksen päivitys. Tässä Xbox-versiossa on kenties paras graafinen ominaisuus kaikista kadun pelikonsoleista (mukaan lukien Playstation 4 Pro) 4K HDR: llä. Xbox One X: llä on myös toinen näkökohta, että se on hyvä käyttää kodin yleiskoneena.

Nintendo Switch - on viimeisin laukaus heimosta Nintendon jatkuvasti vallankumouksellisissa pelikonsoleissa. Tällä kertaa he ovat menneet all-ajatukseen "liikkeellä". Voit kytkeä kytkimen televisioon, mutta voit myös ottaa sen mukaasi ja pelata missä tahansa. On Switch, voit pelata joitain legendaarisia Nintendo-tuotemerkkejä, kuten Zelda: Breath of the Wild.