Artikler » Final Fantasy XIV: Endwalker – julkaisupäivä ja kaikkea uutta

Final Fantasy XIV: Endwalker – julkaisupäivä ja kaikkea uutta

Final Fantasy XIV: Endwalker – julkaisupäivä ja kaikkea uutta last ned

Shadowbringersin (Square Enixin uusin laajennus) lisäksi uudelle versiolle on korkeat odotukset; ja menestyksen takana olevan joukkueen johtaja on mennyt ulos ja sanonut, että he ovat panneet Endwalkeriin vielä enemmän työtä, jotta pelaajat voivat alkaa iloita.


 


Lähes kymmenen vuotta kestänyt tarina päättyy


Final Fantasy XIV verkossa (ja "A Realm Reborn") on ollut julkaistu vuodesta 2013 lähtien, joten peli on ollut olemassa lähes kymmenen vuotta. Tällä hetkellä maailma, jossa peli sijaitsee, on kehittynyt pelaajan mukana, ja juuri tämä pitkä tarina valmistuu nyt. Tämä ei tarkoita, että et koskaan pelaa Final Fantasy 14:ää; päinvastoin.


Square Enix on sanonut, että tämä ei ole pelin loppu, vaan yksinkertaisesti tarinasaaga, joka on jatkunut toistaiseksi Warrior of Light -sotallemme. Tämän jälkeen ryhmällä on mahdollisuus luoda uusia tarinoita ja tutkia uusia tarinoita, jotka ovat hyvän ja pahan tarinan ulkopuolella; valo pimeyttä vastaan.


Ja paljon on laitettu kaakeliuuniin; Itse asiassa meidän pitäisi odottaa noin 1,3 kertaa enemmän välikohtauksia ja tarinaelementtejä kuin mitä saimme Shadowbringersistä (eikä se ole niin vähän)!Milloin Endwalker julkaistaan ja milloin Early Access alkaa?


Final Fantasy 14 on asettanut uuden julkaisupäivän viimeisimmälle laajennukselleen, Endwalkerille, sen jälkeen, kun laajennuspakettia on siirretty taaksepäin koronan vuoksi. Endwalkerin uusi julkaisupäivä on 7.12.2021 - ja Early Access (jonka saat, jos olet ennakkotilannut pelin) alkaa jo 3.12.2021.


 


Uros Viera - ensimmäistä kertaa näemme rodun uroskomponentin


Naispuolinen Viera tuli yhdessä aikaisemmista lisäosista, Final Fantasy XIV Shadowbringersistä. Viera on rotu, joka löytyy enimmäkseen Golmoren viidakosta Othardin eteläosassa, mutta sitä tavataan myös tietyillä metsäalueilla muualla Hydaelyn-planeetalla.


Rotu elää periaatteen mukaan, jota he kutsuvat "vihreäksi sanaksi", joka on vala, jonka he kaikki ovat vannoneet pysyä poissa muusta sivilisaatiosta. Naiset kuitenkin nousivat varjontuojien jälkeen metsistä ja viidakoista planeetan kriittisen tilan vuoksi.


Rotu on matriarkaalinen ja urosvieraa näkee harvoin (itse asiassa et ole koskaan ennen nähnyt urosvieraa pelisarjassa), koska ne suojaavat alueita puiden latvoilta ja puiden varjoilta. Endwalkerissa urosviera on kuitenkin myös pelattava rotu, joten Hydaelyn-matkoillasi on nyt valittavana entistä enemmän kilpailuja; ja sen jälkeen.Viikatemies - mahtava soturi, joka taistelee naurulla ja tyhjentävällä seuralaisella


Reaper-luokka on ollut valtava hitti pelaajien keskuudessa sen julkistamisen jälkeen. Pelaajat olivat pitkään pyytäneet nekromanttista luokkaa, joka käytti pimeää magiaa, kuten on nähty monissa muissa peleissä; ja kuten sellainen, joka ei ollut tankkiluokka (meillä on jo Dark Knight).


Reaper käyttää jättimäistä naurua vihollistensa kaatamiseksi – sopiva ase alunperin talonpoikaisperheille, jotka tunsivat olevansa pakotettuja käyttämään pimeyden voimia vihollisiaan vastaan selviytyäkseen, yhdistäen näin synkän taikuuden alkuperäiseen ammattiinsa.


Työssään pimeyden voimien kanssa he ovat luoneet yhteyden niin sanottuun tyhjiökeskukseen, joka on demoninen olento. Tätä he voivat nyt vetää eteenpäin taistelussa tehdäkseen valtavaa vahinkoa Reaper-mestarinsa komennossa. Heidän tyhjiön olemuksensa muistuttaa aavemaista aavetta, jolla on terävät hampaat, huppu päänsä päällä ja pitkät, punaiset ja terävät kynnet.Salvia - parantaja, joka käyttää teknologiaa suojellakseen ja tehdäkseen vahinkoa


Ihmiset ovat odottaneet innolla uutta parantajaa Final Fantasy XIV:ssä - viimeksituli uusi, oli Heavenswardissa, joka ilmestyi jo vuonna 2015. Lopuksi uutisia niille, jotka haluavat pitää huolta joukkuekavereistaan.


Tämä lisää parantajien joukkoa yhteensä neljään eri tehtävään, mikä jakaa parantajat kahteen rooliin: puhtaat parantajat (White Mage + Astrologian) ja parantajat, jotka tekevät kilpiä (Scholar + Sage), jotka voivat näin tukea toisiaan erilaisissa tehtävissä. taisteluskenaarioita.


Sage käyttää lentäviä huipputeknisiä tykkejä suojellakseen ystäviään ja tuhotakseen vihollisiaan. Tykkejä kutsutaan Noulithiksi, ja ne lentävät takanasi ja voivat torpedoida taistelukentän läpi estääkseen nopeasti hyökkäyksen tai osuakseen vihollisesi lasersäteillä.


 


Matkusta Kuuhun ja löydä laaja valikoima uusia maantieteellisiä paikkoja tutkittavaksi


Endwalkerissa valon soturina sinua heittelevät Hydaelynissa useiden eri paikkojen välillä. Jokaista vyöhykettä säestää Masayoshi Soken, joka on tuottanut pelin tähän mennessä ikonisimman musiikin.


Matkustat idästä länteen Labyrinthoksen, Garlemaldin ja Thavnairin kautta. Endwalkerissa on kaksi uutta tukikohtaa: Radz-at-Han, joka perustuu atsteekkien ja mayojen kulttuuriin ja arkkitehtuuriin. Toinen tukikohta on Old Sharlayan, jossa on selkeitä mesopotamialaisia ja antiikin kreikkalaisia viittauksia.Lisää


Tässä artikkelissa tarkasteltujen asioiden lisäksi voit kokea monia muitakin asioita; kaikkea uudesta datakeskuksesta, saaren suojelualueesta, päivityksistä Gold Sauceriin ja uusiin vankityrmiin, liittoutumiin ja haasteisiin. Mutta tämä on vain jäävuoren huippu – hyppää peliin ja uppoudu maagiseen maailmaan ja liity MMORPG-peligenren historiaan yhdellä kaikkien aikojen parhaista laajennuksista.


 


Lue myös kollegojemme artikkeli Final Fantasy XIV:stä osoitteessa download.dk.