Artikler » Diablo 4 esittelee uusimman luokkansa: Necromancer

Diablo 4 esittelee uusimman luokkansa: Necromancer

Diablo 4 esittelee uusimman luokkansa: Necromancer last ned

Blizzard on juuri julkaissut neljännesvuosittaisen päivityksensä, jossa he puhuvat Diablo-maailman uusimpaan asennukseen tulevista uusista asioista. Se ei myöskään ollut pieni päivitys, jonka he päättivät keksiä tällä kertaa. He ovat julkistaneet uusimman luokkansa, joka on nyt vanha tuttu pelissä. Tässä artikkelissa toivotamme virallisesti tervetulleeksi Necromancer-luokan, joka kuuluu neljään muuhun jo julkaistuun luokkaan - Barbarian, Druid, Rogue ja Sorcerer.


Sen pettymyksen lisäksi, joka oli Blizzardin yritys tuoda Diablo-pelit mobiilimarkkinoille , franchising-faneilla on nyt (ehkä) viimeinen toivo.Valitse neljästä eri tavasta pelata, kun saavutat maksimitason


Necromancers antaa pelaajalle mahdollisuuden valita neljästä pelityylistä, jotka seuraavat tummaa nekromanttista teemaa ja tekevät samalla pelikokemuksesta ainutlaatuisen, riippuen siitä, mistä olet eniten kiinnostunut. Neljä pelityyliä ovat seuraavat:


 


Luu


Nekromanti voi vetää luunpalasia ulos maassa olevista ruumiista, jotka he voivat sitten jäädyttää vihollisiaan vastaan. Diablo-tiimi on tarkastellut luokan aikaisempia muunnelmia löytääkseen ikonisia kykyjä, joita he voivat toteuttaa uudelleen tässä modernissa universumissa. Siksi varmasti monet pelaajat ilahduttavat kuulla, että Bone Spirit ja Bone Prison ovat molemmat palanneet Diablo 4:ään. Bone Prison on päivitetty pyöreäksi lineaarisen sijaan, mikä voi luoda erittäin mielenkiintoisia pelielementtejä, jos ajoitat kykysi oikein. Bone Spirit ottaa kaiken ansaitsemasi energian ja käyttää sitä valtavaan hyökkäykseen, joka räjähtää ja iskee kaikki viholliset alueella suuriin vaurioihin. Luunekromantit ovat erityisen vahvoja, koska he pystyvät ohjaamaan ja kontrolloimaan taistelun kulkua kirjaimellisesti rajoittamalla vihollisten liikkumista ja tekemällä valtavaa vahinkoa.


 


Pimeys


Pimeyden nekromantikot saavat voimansa maailman taikuuden pimeistä osista. Pimeä magia on useimmiten DoT (vaurio ajan mittaan tai vahinko ajan mittaan), mikä tarkoittaa, että sinun on rakennettava panssaria ja terveyttä kestääksesi pidempään kuin vihollisesi. Toisaalta monet synkät kiroukset sisältävät CC-tehosteita (crowd control), jotka auttavat sinua tylsäämään tai pysäyttämään viholliset ennen kuin ne saavuttavat sinut, samalla kun he heittelevät ympärillesi ilkeillä kirouksilla. Toistaiseksi olemme nähneet Decomposen ja Blightin tämän pelityylin tärkeimmistä kyvyistä. Decompose auttaa sinua saamaan passiivisesti luurankoja taistelukentälle taistelemaan puolestasi, kun taas Blight on pieni energiapallo, jonka heität vihollisten yli samalla, kun kirous jättää taakseen olevan alueen epäpyhäksi ja myrkylliseksi.Veri


Veritaikuutta käyttävät nekromantit muistuttavat eniten vampyyreja. Ne vetävät puoleensa vihollisten verta ja elämän olemusta tehden näin hitaasti vihollisistaan heikompia, kun taas he itse vahvistuvat. Verinekromantit ovat siksi myös usein hyviä pitämään itsensä hengissä, kunhan on paljon vihollisia, joita "parantaa". Diablo-tiimi on julkaissut kaksi kykyä, joita useimmat veritaikurit arvostavat; Veripurkaus ja verisumu. Blood Surge varastaa vähän verta ympäröiviltä vihollisilta, mikä osuu sitten nekromantia ympäröivälle alueelle veritaikaan räjähdysmäisesti - mitä useampaan viholliseen osut kyvyllä, sitä enemmän vahinkoa veriaalto tekee. Blood Mist poistaa kehon olemassaolosi ja jättää verisen sumun ilmaan - tässä tilassa voit liikkua vapaasti vihollislaumojen läpi. Kun juoksen ympäriinsävihollistesi välillä tyhjennät heidät myös hitaasti heidän verensä vuoksi, mikä parantaa sinut ilman, että voit tehdä vahinkoa.


 


Armeija


Armeija on luultavasti leikityyli, jonka useimmat ihmiset yhdistävät nekromantiin. Hyvin samanlainen kuin Diablo 3:n Necromancer- ja Witch Doctor -luokat, tämän pelityylin tarkoituksena on luoda mahdollisimman monta epäkuolletta aihetta mahdollisimman lyhyessä ajassa. Kun armeija ympärilläsi, et ole koskaan yksin taistelukentällä – itse asiassa kyse ei ole enää siitä, että teet suurta vahinkoa vihollisellesi, vaan siitä, että armeijasi kasvaa ja vahvistuu taistelun edetessä. Kun nekromanti kutsuu luurankokohteitaan, se tapahtuu kahdella yksinkertaisella painikkeella. Takana ovat ajat, jolloin kaikki käytettävissä olevat painikkeet olivat täynnä kutsumisloitsuja. Tämän yksinkertaistamisen uskomme tekevän pelaajat erittäin onnelliseksi pitkällä aikavälillä. Yksi painike kutsuu kaikki luurankosi ja toinen golemin, joka on jättimäinen hirviö.Erotuko Necromancer-luokka muista luokista?


Necromancer näyttää olevan hiottu versio Diablo 2:n ja Diablo 3:n Necromancer-luokasta. Koska Diablo 4 keskittyy eri pelaajien välisiin online-kokemuksiin, Necromanceria (ja muita luokkia) ei pitäisi nähdä ainutlaatuisena kokonaisuutena., mutta palapelinä, joka yhdessä muiden pelityylien kanssa luo uusia ainutlaatuisia pelikokemuksia.


Olemme varmoja, että nämä pelottavat taikurit kestävät muiden luokkien identiteetit ja pelityylit ja niistä tulee yksi pelaajien ehdottomista suosikeista. Mitä mieltä olet uudesta Diablo-luokasta?